HomeDutchKoppel koopt vuile vrachtwagen voor 4000 euro – kijk binnen en zie...

Koppel koopt vuile vrachtwagen voor 4000 euro – kijk binnen en zie wat nu een droomhuis is geworden

Back

11. 11

Een huis kopen is geen kleine investering. Het is waarschijnlijk een van de grootste aankopen die je in je leven maakt, zeker wanneer je weet dat de prijzen de afgelopen jaren enorm verhoogd zijn. Er zijn echter bepaalde mensen die voor de niet-conventionele manier kiezen wat betreft het kopen van een woning.

Iona Stewart en Martin Hill deden het alvast geheel op hun eigen manier, en creëerden hun eigen, unieke droomhuis voor slechts 4000 euro!

Het Britse koppel Iona Stewart en Martin Hill houden van reizen. Daarom wilden ze de perfecte accommodatie vinden die hen zowel de mogelijkheid gaf om de wereld rond te trekken en ook er in te wonen. Dus besloten ze om te investeren in een mobiel huis.

Op het eerste zicht ziet het er niet uit.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here