Als je denkt dat dit een gewone container is – kijk eens goed als de deur opengaat!

0
262597
Back

1. 8

Als je je droomhuis voorstelt, denk je waarschijnlijk aan een traditioneel of modern huis in de stad, op het platteland of aan de rand van het water. Of denk je dan aan een container? De containers die je vaak op schepen ziet en op foto’s van overslaghavens? Een grote transportdoos van ijzer, groot en rechthoekig van vorm.

Zonder mooie ramen, houten deuren of muren in oude bakstenen. Maar… het is niet gek als je in eerste instantie niet aan een container denkt, maar het is wel een manier om betaalbaar te wonen. Als je de container een beetje verbouwd tenminste. Kijk eens hoe deze eenvoudig getransformeerd is tot een huis.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here