Het jonge koppel weigert om kantoorbanen te nemen – dan verbouwen ze dit busje en transformeren hun leven!

0
5310

De laatste tijd zijn er veel video’s over de zogenaamde “Tiny Houses” geweest. Deze huizen zijn vaak heel klein maar van alle gemakken voorzien. Wij hebben er al meerdere artikelen over geschreven. De huizen zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, er hoort zeker weten een specifieke mentaliteit en levensstijl bij.

Deze soort huizen zijn populair onder jonge mensen die aan het milieu willen denken, willen reizen en niet te veel geld ter beschikking hebben.

Veel van de huizen zijn gemaakt door doe-het-zelf mensen, die met wat handigheid van de meeste gekke voertuigen en materialen een huis maken. Peter en Taylor hebben precies hetzelfde gedaan.

Het koppel kwam na een lange reis uit Azië erachter dat ze helemaal niet zoveel van hun eigen land hebben gezien. Ze wisten dat een kantoorbaantje ze niet gelukkig zouden maken. Dus ze besloten om een bus om te bouwen en erin te gaan wonen terwijl ze rondtrekken.

Ze transformeerde een busje voor $5000 en trokken de weg op. 11000 kilometer later zijn ze nog steeds gelukkig met de vrijheid die hun levensstijl biedt.

 

Ze hebben alleen wat ze echt nodig en hebben en al het eten koken ze vers omdat ze geen ruimte hebben voor langdurige voedsel opslag. Hun leven is een stuk simpeler dan dat van de meeste mensen. Ze hebben hard gewerkt om een tijd van deze levensstijl te gaan genieten op hopen nu om op afstand te kunnen werken zodat ze zichzelf kunnen onderhouden.

Het is natuurlijk niet groot het busje waarin ze wonen maar het heeft alles wat je nodig hebt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here