Dit dorp laat zien wat er gebeurt als de mens verdwijnt – de foto’s zijn werkelijk prachtig

0
12228
Back

1. 5

Wat zou er van steden en dorpen worden als ze op een dag verlaten worden door hun bewoners? De natuur neemt het heft in handen, dat is één ding wat zeker is. In China, is de Yangtze-rivier een populaire toeristische bestemming. En vooral de Shengsi archipel vanwege het subtropische klimaat. Shengsi is een archipel van bijna 400 eilanden aan de mond van de Yangtze-rivier. Er zijn slechts 18 eilanden bewoond.

Fotografe Zhou Jie, beter bekend onder het pseudoniem Jane Green, heeft een fascinerende fotoserie gemaakt van deze eilanden. Ze laat een oorspronkelijk vissersdorp zien, dat geheel verlaten is en is opgeslokt door de natuur. De foto’s zijn echt geweldig, kijk maar.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here