Volg een rondleiding door deze 80 m2 huiswagen – de houten binnenkant veert open om meer ruimte te verkrijgen

0
4752
Back

1. 8

Tegenwoordig maken mensen zich steeds meer zorgen over de CO2-voetafdruk die ze op deze planeet achterlaten. Het is voor veel mensen belangrijk om de aarde achter te laten in een betere conditie dan deze waar we ze hebben in gevonden. Voor velen is een klein huis het antwoord om dit doel te bereiken.

Bijvoorbeeld het project genaamd de “Wohnwagon”, een woonwagen van slechts 80 vierkante meter, gemaakt uit 100% natuurlijke en organische materialen. Het is een bedrijf gevestigd in Oostenrijk die de Wohnwagon ontwerpt en bouwt, en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke kleine stacaravan voor elk individu kan worden gemaakt.

Volgens hun website is “het bedrijf toegewijd aan het creëren van de ideale leefsituatie voor elk individu, afhankelijk van hoe de Wohnwagon zal worden gebruikt, waar deze zal worden geplaatst, en hoe zelfvoorzienend de eenheid moet zijn.”

Laten we een kijkje nemen naar de mobiele Wohnwagon waarmee bewoners volledig buiten het netwerk kunnen leven. Maar alleen omdat je niet verbonden bent met het elektriciteitsnetwerk, betekent niet dat je hoeft te bezuinigen op voorzieningen.

Laten we naar binnen kijken!

De buitenkant van de Wohnwagon is gemaakt van lokaal Oostenrijks hout.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here