De 27-jarige bouwde een klein houten huisje – maar het interieur is groter dan je denkt!

0
37205
Back

1. 9

Schijnt bedriegt vaak! Want dingen die heel simpel of klein lijken, verbergen soms kleine schatten. Dit is zeker het geval bij dit sfeervolle houten huis dat er van de buitenkant uitziet als een eenvoudig tuinhuisje. Maar het interieur is betoverend.

Het is het werk van Rebecca Grim, 27 jaar oud, die gegrepen is door dit soort mini-huisjes en besloot om haar eigen houten huis te bouwen, hoe klein het ook is. Geholpen door een inventieve timmerman, heeft ze haar droom gerealiseerd!

Rebecca is yogalerares en was op zoek naar een mooie rustige plek om te ontspannen en om in harmonie met de natuur te leven. Ze noemt haar geliefde huis Keva, dat verwijst naar het Hindoestaanse woord Kevala, dat rustig, puur en simpel betekent. Dit woord pas perfect bij dit huis, en deze foto’s illustreren dat.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here