De man leeft in een container met een grootte van 14.9 m2 – maar kijk hoe het er binnen uitziet!

0
5853
Back

1. 6

De laatste tijd zijn er veel video’s over de zogenaamde “Tiny Houses” geweest. Deze huizen zijn vaak heel klein maar van alle gemakken voorzien. Wij hebben er al meerdere artikelen over geschreven. De huizen zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Deze soort huizen zijn populair onder jonge mensen die aan het milieu willen denken, willen reizen en niet te veel geld ter beschikking hebben.

Veel van de huizen zijn gemaakt door doe-het-zelf mensen, die met wat handigheid van de meeste gekke voertuigen en materialen een huis maken. Deze man heeft precies hetzelfde gedaan met een containerwoning.

Vaak hoor je dat studenten in een zogenaamde containerwoning leven. In de onderstaande foto’s zie je een huis dat gebouwd is en ook een containerwoning is. Het huis staat in Costa Rica en is extreem klein maar toch heeft het een luxe uitstraling!

De huizen worden gemaakt door een bedrijf dat zich specialiseert in het recyclen van oude containers uit de vracht.

Het is natuurlijk niet groot maar het heeft alles wat je nodig hebt. Bekijk de foto’s van het huis hieronder en deel het met je vrienden en familie op Facebook als je het tof vindt!

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here