Huset ble forlatt for over 30 år siden. Men når man går inn i det, er det som om ingen har dratt. WOW!

0
1861
Back

15. Det støvete pianoet står på samme plass.

Dette forlatte huset som ligger i Ontario i Canada er ett mystisk, vakker og nydelig glemt hus… på utsiden. Dave, fra fotobloggen Freaktography, besøkte hjemmet for å ta noen bilder, men det interessant med det hele var hvor godt tatt vare på interiøret var.

Datteren til den originale eieren er nå 76 år gammel, og hun hadde mulighet til å fortelle Dave at huset var nå eid av den lokale kirken. Hun og kirken derimot, var ikke helt enig om hva som skulle skje med huset. Det merkelige med det hele er at datteren ikke vil fortelle, og kommer trolig aldri til å fortelle, hvorfor hun lot alle eiendelene sine stå der, som fryst i tiden, i over 30 år.

Bortsett fra den vanlige lukten av gamle møbler og støv, er alt annet urørt.

Dette kommer til å sjokkere deg!

Det gamle og forlatte huset står fremdeles.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here