27-åringen bygde et lite trehus – men interiøret er større enn du tror!

0
14731
Back

1. 9

Utseende alene kan være villedende! Fordi det er ting som virker veldig enkle eller små, men som fortsatt skjuler små skatter. Dette er absolutt tilfellet med dette attraktive trehuset, som fra utsiden ser ut som et enkelt hageskur. Men interiøret er fortryllende. Det er verket til Rebecca Grim, 27 år gammel, som blir betatt av denne typen mini-hus og bestemte seg for å bygge sitt eget trehus, hvor lite det måtte være. Hjulpet av en oppfinnsom tømrer har hun realisert drømmen sin! Rebecca er yogalærer og lette etter et fint, rolig sted å slappe av og leve i harmoni med naturen. Hun kaller sitt elskede hjem “Keva”, som refererer til det hindustanske ordet Kevala, som betyr stille, rent og enkelt. Dette ordet passer perfekt til dette huset, og disse bildene illustrerer det.
Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here