Kika in i husvagnen som blev känd över en natt

0
52166
Back

1. 10

Guldiga tapeter och projektor-tv i parets nyrenoverade husvagn som gjorde succé på nätet. Välkommen in!

Efter förra sommarens tältsemester som slutade i spöregn och känslan av att ha ett riktigt tak, kom tankarna kring att köpa husvagn. Sensommaren 2015 köpte paret husvagnen och sedan dess har det pågått renovering av vagnen. Efter 300 renoveringstimmar och med bland annat nya golv, badrum och ommålning är den nu äntligen klar, och det med dunder och brak.

När Martin Hellgren lade ut före -och efterbilder på en internetsajt, har intresset av den renoverade vagnen varit lavinartad. Tusentals människor har gillat och delat bilden och kontaktat Martin Hellgren och Josefin Johnsen för att berömma eller be om tips.

– Det var helt galet. Flera tusen har gillat och sett bilderna jag la upp, säger Martin Hellgren.

Vagnen är 28 år gammal men på insidan ser den numera ut som ny.

– Det ska kännas som att komma hem. Mer som att det ska vara en liten lägenhet än en husvagn, berättar Martin Hellgren och snart blivande frun Josefin Johnsen instämmer nickandes.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here