27-åringen byggde ett litet trähus – men interiören är större än du tror!

0
8389
Back

1. 9

Utseende ensam kan vara vilseledande! För det finns saker som verkar mycket enkla eller små, men som fortfarande döljer små skatter. Detta är verkligen fallet med detta attraktiva trähus, som från utsidan ser ut som en enkel trädgårdskjul. Men interiören är förtrollande. Det är verket av Rebecca Grim, 27 år gammal, som fängslas av dessa typer av småhus och beslutade att bygga sitt eget trähus, hur litet det än kan vara. Hjälpt av en uppfinningsrik snickare har hon förverkligat sin dröm! Rebecca är yogalärare och letade efter en trevlig lugn plats att koppla av och leva i harmoni med naturen. Hon kallar sitt älskade hem Keva, som hänvisar till det hinduiska ordet “Kevala”, som betyder tyst, rent och enkelt. Detta ord passar perfekt till det här huset, och dessa bilder illustrerar det.
Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here