Grannen såg mannen bygga ett skjul på gården. Men vad han gömde på insidan förbluffar snickare världen över.

0
61924

114

Det finns många exempel på läckert inredda friggebodar i vårt land, men frågan är om inte detta trädgårdsskjul överträffar det mesta jag sett. Mannen bakom det enastående projektet, Ashley Yeates, har i hela sitt liv varit ett stort fan av filmer. Men han tröttnade på att gå till biosalonger eftersom han nästan aldrig fick den upplevelsen han förväntat sig.

De satt folk och prasslade med sina godispåsar, stolsgrannarna pratade högt med varandra och den långa reklamen i början av filmerna var bara irriterande. Så, vad gör man då? Tja, Ashley bestämde sig för att bygga sin egen salong och vara sin egen programchef. Resultatet är minst sagt imponerande.

Ashley Yeates visste precis vad han ville och började teckna ned ritningen på papper. Här är hans design:

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here