Pari ostaa likaisen kuorma-auton 4000 eurolla – katso sisälle ja katso unelmataloa

0
4602
Back

1. 11

Talon ostaminen ei ole pieni investointi. Se on luultavasti yksi suurimmista ostoista, joita aiot tehdä elämässäsi, etenkin koska asuntojen hinnat ovat nousseet nopeasti viime vuosina. Mutta on ihmisiä, jotka päättävät pysyä täysin normaalien asuntomarkkinoiden ulkopuolella.

Pari Iona Stewart ja Martin Hill menivät omalla tavallaan ja loivat ainutlaatuisen unelmakodin – vain 4000 eurolla!

Kun he etsivät eBayn kautta erilaisia ​​tuotteita, he huomasivat sen sijaan kuorma-auton. Sitten he saivat idean tehdä kuorma-autosta taloon. Leivän toimittamiseen käytetty ahkerauto maksaa korkeintaan 4000 euroa.

Se sanoi, niin tehty. Kuorma-autosta tuli heidän ja he päättivät muuttaa sen kokonaan.

Tietenkin, se ei ollut pieni kustannus, enkä jopa ymmärrä mistä aloittaa. Mutta he olivat erittäin ahkeroita ja työskentelivät päivä ja yö kuorma-autolla neljä kuukautta. Nyt heillä on unelmakotinsa – ja voin vain ottaa hatun pois. Mikä fantastinen muutos!

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here