Tämä rahtikontti ei näytä hienolta ulospäin, mutta odotas kun näet sen sisälle

0
51879

18

Kun nuoret ihmiset muuttavat ensimmäisen kerran pois kotoa, heillä on usein unelmia tulevan asuntonsa suhteen. Kenties avonaiset tilat, suuri huonekorkeus ja isot ikkunat ovat monien mieleen. Useimmiten opiskelijat joutuvat kuitenkin tyytymään hyvin vähään, mutta juuri valmistuneet ja työpaikan löytäneet ihmiset ovat astetta paremmassa asemassa mitä tulee asunnon hankkimiseen. Siitä huolimatta tosiasia on, että asuminen on kallista.

Niinpä monet ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia asumismuotoja pitääkseen kulut alhaalla vaikka tavoitteena on itsenäinen asuminen.

Kolkot rahtikontit kuulostavat kodikkaan asumisen vastakohdalta, mutta huolellisesti tekemällä niistä saadaan aikaan yllättävän hienoja ja halpoja asumuksia.

Ulkoapäin punertava rahtikontti ei näytä asuttavalta asumukselta, koska sen karua ulkokuorta ei ole verhoiltu millään tavalla. Mutta kunhan näet sen sisältä otetut kuvat, huomaat kuinka näppärä asuintila se itse asiassa on.

Pienet asumukset tarvitsevat erityisen huolellista suunnittelua sisustuksen suhteen, jotta tilat saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Luovat huonekaluratkaisut ovat tärkeä osa tilan tehokkuuden maksimoinnissa.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here