Da børnene flyttede byggede moren en skurvogn – forvandlingen er utrolig

0
4914

Man får hurtigt for meget plads, når ungerne flytter hjemmefra.

Nogle vælger at sælge huset og købe et mindre hus eller en lejlighed. Men denne mor gjorde noget, som er langt mere inspirerende.

Designeren og bloggeren MJ Boyle valgte nemlig at bruge sine kreative evner til at bygge et lille hus på hjul.

Jeg kan næsten ikke tro, at hun har fået så meget ind på så lidt plads!

I alt har MJ Boyle brugt 15 måneder på at bygge sit drømmehjem, og selvom det er et meget lille hus, ser det helt fantastisk ud.

Til trods for husets størrelse rummer det alt det, man gerne vil have i sit hus – og så er det endda på hjul, så MJ Boyle kan tage det med rundt i verden.

Da huset endelig stod færdigt, skrev MJ Boyle et brev til huset, som hun lagde på sin blog. I brevet står der blandt andet, at det har kostet alle hendes ledige øjeblikke, sparepenge og hendes følelsesmæssige energi at få huset færdigt. Men resultatet er ikke til at tage fejl af.

Huset rummer nemlig både køkken, stue, badeværelse og soveværelse. Og det hele er indrettet så snedigt, at jeg næsten ikke kan tro det.

For MJ Boyle er huset et sted, hun kan slappe af. Hun bliver lykkelig af at vide, at hun har bygget sit eget lille drømmehus.

Selvom huset er færdigbygget, er MJ Boyle ikke selv flyttet ind i det. Men i brevet skriver hun, at hun levende kan forestille sig de fester og gode stunder, der kan foregå inden for husets fire vægge – og hun glæder sig til, at det hele bliver virkelighed.

Det er så inspirerende at se nogen udleve deres drøm!

Billedkilde: myemptynest.blogspot.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here