HomeDanishDen 27-årige kvinde byggede et lille træhus - men interiøret er større,...

Den 27-årige kvinde byggede et lille træhus – men interiøret er større, end du tror!

-

1
9

Utseende alene kan være vildledende! Fordi der er ting, der synes meget enkle eller små, men som stadig skjuler små skatte. Dette er bestemt tilfældet med dette attraktive træhus, der udefra ligner en enkel haveskur. Men interiøret er fortryllende.

Det er værket af Rebecca Grim, 27 år gammel, der er betaget af denne slags mini-huse og besluttede at bygge sit eget træhus, hvor lille det måtte være. Hjulpet af en opfindsom tømrer har hun realiseret sin drøm!

Rebecca er yogalærer og ledte efter et dejligt roligt sted at slappe af og leve i harmoni med naturen. Hun kalder sit elskede hjem Keva, der henviser til det hindustanske ord Kevala, som betyder stille, rent og enkelt. Dette ord passer perfekt til dette hus, og disse billeder illustrerer det.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -