Den 27-årige kvinde byggede et lille træhus – men interiøret er større, end du tror!

0
22912

9

Utseende alene kan være vildledende! Fordi der er ting, der synes meget enkle eller små, men som stadig skjuler små skatte. Dette er bestemt tilfældet med dette attraktive træhus, der udefra ligner en enkel haveskur. Men interiøret er fortryllende.

Det er værket af Rebecca Grim, 27 år gammel, der er betaget af denne slags mini-huse og besluttede at bygge sit eget træhus, hvor lille det måtte være. Hjulpet af en opfindsom tømrer har hun realiseret sin drøm!

Rebecca er yogalærer og ledte efter et dejligt roligt sted at slappe af og leve i harmoni med naturen. Hun kalder sit elskede hjem Keva, der henviser til det hindustanske ord Kevala, som betyder stille, rent og enkelt. Dette ord passer perfekt til dette hus, og disse billeder illustrerer det.

9

Huset er 21,5 x 21,5 kvadratmeter. Rummet virker dog meget større på grund af designet og det brugerdefinerede interiør. Og rummet er 4,5 meter højt, hvilket også gør en forskel.

Rebecca forklarer, at opførelsen af ​​huset kostede i alt $ 50.000 (ca. DKK 335.000).

9

Hun brugte en masse tricks til at lave en masse opbevaringsplads, hvilket gjorde huset meget let at bo i, selv når hun har gæster. Alle vindueskarme kan bruges til opbevaring eller til siddende.

9

”Jeg har ikke besøgende hele tiden, men der kan endda være 10 mennesker i mit hus. En sommeraften sad vi endda på terrassen med 30 personer. »

9

Køkkenet er smukt og fuldstændigt optimeret. Rebecca elsker keramik og formår at opbevare let.

9

Og tøj…. Heldigvis er et smukt skab designet til dette!

9

Hun blander gammelt med nyt i stil, rustikke elementer og moderne teknologi. Badeværelset er fuldt udstyret.

9

Soveværelset blev bygget på mezzanin-gulvet i den 4,5 meter høje stue, ovenlysvinduerne tillader Rebecca at se på stjernene om natten.

9

Det er tydeligt, at denne store terrasse omkring huset er et yndet sted i huset. Her kan Rebecca udføre sine yogaøvelser, spise eller modtage sine gæster.

Dette hus er en juvel i smukke omgivelser. Det hyggelige, enkle og moderne design får dig til at føle dig hjemme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here