Campingvognen har været uberørt i 63 år. Når jeg ser indersiden Her vil jeg holde sommerferie!

0
37396
Back

1. 10

50’erne var en tid, hvor der var plads til at tænke stort. Dette omfattede alt fra store huse til store biler. Det var også en tid, der rent stilmæssigt adskiller sig fra i dag, hvor man i stedet har fokus på en forholdsvis minimalistisk og funktionel tænkning.

Og campingvognen var bestemt ingen undtagelse. Denne campingvogn har stået uberørt i 63 år, og når jeg ser billederne inden fra den, føles det som at træde ind i en tidsmaskine.

Denne klassiske campingvogn fra 1953 er blevet sat til salg, og en annonce blev lagt ud på Facebook. På grund af at den har været uberørt i 63 år, så er billederne af den blevet spredt som en løbeild på nettet.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here