HomeDutchDe 96-jarige vrouw wilde haar huis verkopen. Toen de makelaar het interieur...

De 96-jarige vrouw wilde haar huis verkopen. Toen de makelaar het interieur zag was hij stomverbaasd!

Back

13. 13

Toen dit schijnbaar normale gezinshuis 72 jaar jaar geleden werd gebouwd, had niemand kunnen denken dat dit huis nog eens de krantenkoppen zou halen. Maar toen de eigenaresse, een 96-jarige gepensioneerde naaister, onlangs besloot om het huis te in de verkoop te doen, werd duidelijk wat de eigenaresse eigenlijk verborgen hield achter de saaie gevel.

De buitenkant van het huis ziet er ontegenzeggelijk erg gewoontjes uit, maar toen de makelaar het huis voor het eerst van binnen zag, kreeg hij een schok, zodra hij een voet in huis zette. Het was alsof hij met een tijdmachine terug ging naar de jaren ’50, naar een smetteloos interieur dat onaangetast lijkt te zijn door talloze decennia.

Aan de buitenkant zie je weinig …

Back

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here